Friday, February 8, 2008

PETA'NIN DOHAYKO'YA CEVABI






Nesrin Çıtırık ve ekibi, yıllardır, tüm zaman ve enerjilerini, kedi ve köpeklerin, Avrupa'da sahiplendirilmesini engellemek için harcamaktadırlar. Bu güne kadar onların bu akil dişi iddialarına cevap bile vermeye tenezzul etmeyerek, herkesin bu suçlamaların mantıksızlığını anlayacağını düşündük. Onlara en etkili cevabı, dünyanın en saygın hayvan koruma örgütlerinden biri olan PETA verdi. PETA'nin cevabını bilgilerinize sunarken, Turkiye'de sahiplendirme şansı olmayan hayvanları Avrupa'da sahiplendirmeye devam edecegimizi, hicbir iftira ve tehdidin bizi yolumuzdan döndüremeyecegini bilmenizi isteriz. Sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.


PETA’S ANSWER TO DOHAYKO

For years, Nesrin Çıtırık and her team have spent all their time and energy, to obstruct animals from being rehomed in Europe. Until now, we have not lowered ourselves to answer their ridiculous accusations thinking that everyone will see the lack of logic in these allegations. Now, PETA, one of the most respectable animal protection organization in the world is giving them a well deserved answer. As we present you below PETA's answer, we declare once more that we are going to continue rehoming animals in Europe and no idiotic accusation or threats will make us give up with what we believe is the last chance for those animals. Do not hesitate to contact us for further questions.



2 comments:

Anonymous said...

Yurtdisina sokak hayvan ticareti yapildigini iddia edenleri destekleyenlerle ya da bunun suphesi altinda kalip "acaba?" diyenlere "artik konu bitmistir" dedirtip ve bu sayfayi kapattiracak bir nokta bu.

Yillardir bu iddia ile hayali bir durum yaratildi, bir kisim hayvansever, diger bir kisim hayvanseveri "yurtdisina hayvan satiyor" ile suclayageldi. Gercek olmayan bir durum uzerinden gercek olmayan suclar olusturuldu.

Yillardir, bir taraf suclamak icin, suclananlar da aklanmak icin sokak hayvanlarina harcayacaklari zaman ve enerjinin onemli buyuk kismini buralara harcayageldiler.

Elde ne kanit oldu, ne de mantik zincirine uyan bir arguman. Sadece iddialar.

Obsesyon denen bir sey var biliyorum ama bunun pencesinde olmayanlar, en azindan, bu defteri kapatacaktir. Umuyorum. Yine bunlari koruklemeye calisanlar olacaktir ama, yine umuyorum ki, artik dinleyenleri cok az olacaktir.

Hadi isimize donelim demenin tam zamani. O is ki gercekten sokak hayvanlari yararina ise...

Guzide Erden

Anonymous said...

To believe that street dogs make money for anyone is absolutely MAD, so are those that say so.
It is however a chance for the animals to have a good loving home with regular food and medical care so that cant be wrong! You are a fool if you obstruct such good work.
Tina